Ministrul Sănătăţii, în şedinţă secretă cu şefii Direcţiilor de Sănătate Publică din toată ţara

Problemele sistemului de sănătate din România sunt dezbătute astăzi la Timişoara. Ministrul Sănătăţii, Cseke Atilla se întâlneşte cu toţi directorii Direcţiilor de Sănătate Publică din România. Şedinţa, care este strict secretă, durează de aproximativ cinci ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Sănătăţii a fost prezent ieri şi astăzi la Timişoara. Cseke Atilla a vizitat ieri mai multe spitale şi a vorbit despre situaţia sistemului medical din Vestul ţării. Ministrul a promis că Institutul de Oncologie şi Spitalul Regional vor fi o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii. De asemenea, Cseke Atilla a spus că trebuie luate măsuri urgente de îmbunătăţire a sistemului medical pentru că altfel pacienţii merg la Szeged.

Şedinţă tehnică

Pentru astăzi, toţi şefii Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară au fost convocaţi la Timişoara, într-o şedinţă de lucru pe tema descentralizării şi a comasării spitalelor. Întâlnirea este una cu porţile închise, accesul fiind interzis în apropierea sălii de şedinţă. „Este o şedinţă tehnică şi ce se discută trebuie să rămână aici. Sunt chestiuni de bucătărie internă”, a explicat subprefectul de Timiş, Zoltan Marossy. Ministrul a transmis prin consilierul său personal pe probleme de comunicare că nu vrea să facă niciun fel de comentariu pe tema întâlnirii de astăzi, fiind încă lucruri care nu sunt bătute în cuie. „Este o întâlnire de lucru foarte utilă. Ar fi bine să fie o întâlnire de genul ăsta măcar o dată pe lună”, a spus unul dintre delegaţi, venit tocmai de la Giurgiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările