Ministrul Justiţiei şi procurorul general al României şi-au anulat vizita în Banat

Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara găzduieşte astăzi o dezbatere pe tema „micii reforme” din Justiţie. La eveniment şi-au anunţat prezenţa ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu şi procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi. Cei doi şi-au anulat însă vizita în Banat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Universitatea de Vest, Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice şi Curtea de Apel Timişoara organizează o dezbatere cu tema „Mica reformă în justiţie”. Evenimentul are loc de la ora 12.00 în amfiteatrul A2 al Facultăţii de Drept, iar la dezbatere sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de bunul mers al Justiţiei.

Aşteptat la evenimentul de la Timişoara, ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu şi-a anulat vizita în Banat. „A fost nevoit să plece la Buxelles”, a spus secretarul de stat Lidia Barac, singurul oficial de la Bucureşti care va participa la eveniment. Surse din apropierea lui Laura Codruta Kovesi au spus că nici procurorul general nu va participa la conferinţa de la Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările