Mijlocașul orădean Cătălin Chiș a semnat cu Poli Timișoara

Mijlocașul orădean Cătălin Chiș a semnat cu Poli Timișoara

Cătălin Chiș a semnat pe cinci ani cu Poli

Fotbalistul are un contract pe cinci ani cu gruparea bănățeană, însă, la vară, Poli poate să renunțe la serviciile jucătorului dacă acesta nu va corespunde. Chiș va purta tricoul cu numărul 25.

Poli Timișoara a mai făcut un transfer. Alb-violeții au obținut semnătura orădeanului Cătălin Chiș, care a evoluat ultima dată la FC Bihor. Fotbalistul a fost adus să întărească banda dreaptă, una care a rămas descoperită pentru antrenorul Vali Velcea, care a fost nevoit să improvizeze în mai multe rânduri în acest campionat. Chiș a avut o ofertă de la o echipa din Liga I însă a ales să semneze cu Poli, pentru a ajuta echipa timișoreană să promoveze.

"Sunt fericit că am semnat cu Poli. Este un pas înainte în cariera mea. Vreau să pun umărul la promovarea echipei, iar dacă la anul o să fiu păstrat, să ajut Poli să ajungă acolo unde a mai fost. Voi da tot ce am mai bun pentru a demonstra că am valoare de Poli. În acest sezon am jucat un singur meci oficial, chiar împotriva celor de la Poli, în prima etapă. Am fost dorit de o echipă de primă ligă, dar am dorit să vin la Timișoara", a declarat Cătălin Chiș.

Cătălin Chiș are 24 de ani, a fost crescut de Liberty Oradea, iar apoi a jucat pentru FC Bihor, după preluarea echipei de către Marius Vizer. A fost unul din cei mai valoroși jucători de la echipa orădeană, contribuind la promovarea echipei sale în prima ligă. El a fost remarcat anul trecut, la meciul FC Bihor - Gaz Metan Craiova (încheiat cu scorul de 4-2), când a marcat trei goluri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: