Mesajul unui medic israelian din Timişoara, pentru cei care se gândesc la minivacanţă: Unii nu găsesc cazare la ATI

Mesajul unui medic israelian din Timişoara, pentru cei care se gândesc la minivacanţă: Unii nu găsesc cazare la ATI

Amin Zahra FOTO Facebook

Medicul rezident Amin Zahra, care s-a mutat în Timişoara în urma cu mai mulţi ani pentru a studia medicina, îi ajută pe medicii de la Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Israelianul Amin Zahra este medic rezident la Spitalul Judeţean din Timişoara. Se află în prima linie a luptei cu COVID-19, la secţia de ATI. Nu are deloc o misiune uşoară, după cum spune într-o postare pe pagina sa de Facebook. Asta l-a făcut să transmită un mesaj celor care se gândesc la minivacanţă.  
 
„În fiecare zi drumul de la lucru spre casă a devenit unul plin de întrebări şi gânduri... Oare cât o să mai ţină pandemia asta? Când o să revenim la normal? O să mai scăpăm de combinezoane, măşti, mănuşi... În acelaşi timp gândul îmi fuge şi la pacienţii mei... Oare mâine, mai apuc să schimb o vorbă cu domnul/doamna X, voi reuşi să-l detubez pe Y? 
 
Dacă gândul tău în momentul de faţă, este unde o să-ţi petreci minivacanţa şi singura problemă a ta, este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poţi considera norocos, pentru că mulţi nu-şi găsesc cazare la ATI, iar restul, se pregătesc de-o înmormântare. 
 
Am învăţat că fericirea nu înseamnă a avea, ci a fi.  
 
Aşa că vă doresc să fiţi sănătoşi în drumul vostru spre a avea!”, a scris Amin Zahra. 

Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările