Mesajul lui Dan Negru din Volgograd: „E cel mai bun prilej să le spunem celor mulţi care se uită la fotbal că acolo au rămas îngropaţi 150 mii de români"

Mesajul lui Dan Negru din Volgograd: „E cel mai bun prilej să le spunem celor mulţi care se uită la fotbal că acolo au rămas îngropaţi 150 mii de români

Dan Negru la Volgograd FOTO Facebook

Dan Negru a povestit pe pagina sa de Facebook despre românii care au murit în timpul războiului la Stalingrad. Bunicul său a fost printre cei care au supravieţuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişoreanul Dan Negru, cunoscutul realizator TV, se află în Rusia, la Campionatul Mondial de Fotbal. Aflat la Volgograd (denumit Stalingrad în anul 1925), Negru a pus un comentariu emoţionant pe pagina sa de Facebook, amintind de românii care au murit pe frontul din Rusia. 
 
„Bunicul meu a fost în război la Volgograd, fostul Stalingrad...
 
Din 250 mii de români, au murit 150 mii...
 
Bunicul meu a scăpat şi când s-a întors în ţară l-au deportat în Bărăgan înca 5 ani dar întodeauna îmi spunea că nimic nu s-a comparat cu Stalingradul de atunci.
 
Mondialele se joaca şi la Stalingrad.
 
E cel mai bun prilej să le spunem celor mulţi care se uită la fotbal că acolo au rămas îngropaţi 150 mii de români în cea mai cumplită înfrângere pe care a suferit-o armata română vreodata. 
 
Nu-i vezi pe Insta, FB, Youtube şi în 10 ani, în ritmul asta, NIMENI nu-şi va mai aminti de ei...”, a comentat Dan Negru.
 
citeste totul despre: