Medicul prins cu salam în geantă a trecut printr-o tragedie în familie. „O fi afectat-o”, spun colegii

Medicul prins cu salam în geantă a trecut printr-o tragedie în familie. „O fi afectat-o”, spun colegii

Iconia Borza nu a dorit să comenteze despre faptul că a fost prinsă cu salamul în poşetă

Ionela Iconia Borza, conferenţiarul de la UMF care a fost prins cu două rude de salam în supermarket a trecut printr-o decepţie în ultima perioadă. Colegii ei spun că incidentul de la Billa ar fi putut să o afecteze emoţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numai cuvinte de laudă din partea colegilor pentru Iconia Borza, femeia care a fost prinsă cu cele două rude de salam în geantă de către reprezentanţii serviciilor de pază dintr-un supermarket timişorean. Femeia care este şef de secţie la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara şi-a pierdut recent fratele chiar în incinta spitalului unde lucrează. „Este o femeie de excepţională.

Nuțu Cămătaru a venit la o nunta la Timișoara însoțit de o armată de gărzi de corp. Află cui i-a fost naş celebrul interlop!

O ştiu de când era studentă. Şi-a pierdut fratele, recent. A fost internat la noi la spital şi a decedat sub ochii ei. Asta probabil că a afectat-o. Cine ştie ce a fost în sufletul ei", a explicat asistenta şefă de la Secţia de Ortopedie din Spitalul Judeţean.

Paranghelie țigănească de lux: baștanii din Timișoara s-au întrecut în a-și arăta mașinile și vestimentațiile de firmă GALERIE FOTO

„Consider că este un medic foarte bun, un coleg foarte de treabă. O cunosc de când m-am angajat eu la Spitalul Judeţean şi nu aş avea de spus nimic rău despre dumneaei. Vorbesc atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere personal şi al modului în care se poartă cu pacienţii şi colegii", a explicat Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie-traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările