Marilen Pirtea a considerat mandatul de rector mai important decât un post de parlamentar

Marilen Pirtea a
considerat mandatul de rector mai important decât un post de
parlamentar

Marilen Pirtea a decis sa ramana la conducerea Universitatii de Vest Timisoara

Am stat, am cugetat şi am considerat că mandatul de rector este mai important în acest moment, spune Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest referitor la candidatura sa la un post de deputat în Colegiul 3. Până la urmă, miercuri, PSD a anunţat candidatul partidului pentru deputăţie, în persoana medicul Florin Bârsăşteanu.

Coilegiul 3 are candidat anunţat oficial de către reprezentanţii PSD. Nu este Marilen Pirtea, aşa cum se credea iniţial, cu Florin Bârsăşteanu. Probabil nu vom ştii niciodată dacă Pirtea a renunţat la candidatură sau adversarul său a fost cel ales iniţial, cert este că rectorul UVT susţine că a considerat mandatul în fruntea acestei instituţii mai important decât cel de parlamentar.

„Eu am primit o ofertă, o propunere, din partea PSD-ului. Am diseminat propunerea colegilor mei, repet propunerea, nu am făcut niciodată vreo afirmaţie legată de intenţiile mele. Am stat, am cugetat, după care mi-am expus punctul de vedere, considerând că în momentul de faţă eu am un mandat la UVT pe care să îl duc la bun sfârşit şi am aici mai multe lucruri de făcut decât aş putea în Parlamentul României, din partea oricărei formaţiuni politice. În următorii doi ani de zile pentru mine este mai important, pentru universitate, să ducem la bun sfârşit ce am început, a declarat Marilen Pirtea”, rectorul UVT. El nu a exclus ca după aceşti doi ani să mai discute despre o eventuală candidatură parlamentară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: