Marian Iancu: „Dinu Gheorghe nu e rapidist, e doar preşedinte la Rapid”

Finanţatorul de la Poli Timişoara a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a LPF împotriva lui Dinu „Vamă”, considerând că acesta a lezat imaginea clubului când a sugerat că mulţi arbitri „aparţin” echipei bănăţene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duelul declaraţiilor înaintea partidei Poli – Rapid de sâmbătă a început odată cu terminarea etapei precedente. Daniel Stanciu a „înţepat” mai degrabă Comisia Centrală a Arbitrilor, cerând atenţie în delegarea brigăzii pentru meciul cu giuleştenii, iar Dinu Gheorghe a răspuns acid. „El a lezat imaginea clubului prin declaraţiile sale şi nu pot accepta aşa ceva. Dacă ar fi fost vorba de un rapidist înfocat, n-aş fi considerat că e rea voinţă, dar pe el nu-l văd rapidist. Poate a fost surprins atunci şi a spus imediat ce a gândit, pentru că altfel este un om calculat, un conducător capabil”, a fost reacţia lui Marian Iancu.

Când e vorba de interesele Timişoarei, am mers întotdeauna până la capăt. Când joc cu Poli împotriva Rapidului, e normal să ţin cu Timişoara, nu-mi bat joc de locul meu de muncă. Pe de altă parte, spiritul Rapidului, al Giuleştiului, e una, iar conducerea administrativă a echipei alta”, a mai spus conducătorul echipei alb-violete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările