Marian Iancu ameninţă Dinamo din cauza negocierilor "câinilor" cu Mircea Axente şi Cristi Scutaru

Marian Iancu ameninţă Dinamo din cauza negocierilor

Marian Iancu

Patronul Politehnicii Timişoara a declarat că a aflat din presă despre posibila mutare a celor doi jucători în "Groapă" şi consideră că impresarul, jucătorii şi clubul Dinamo sunt pasibili de sancţiuni pentru că au negociat cât timp fotbaliştii sunt sub contract.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am aflat cu surprindere din presa sportivă, şi nu numai, că jucătorii Cristian Scutaru şi Mircea Axente, împreună cu impresarul lor, Florin Iacob,  au negociat şi semnat contracte cu clubul Dinamo Bucureşti. Niciunul dintre aceştia nu a primit drept regulamentar de a face acest demers, sunt jucători sub contract cu Politehnica Timişoara. Cu atât mai mult, impresarul în cauză nu a purtat nicio discuţie şi nu a primit niciun mandat din partea clubului. Ambii jucători sunt plătiţi inclusiv pe luna aprilie, pentru luna martie, aşa cum este procedura noastră internă. Vom solicita expertize contabile pe care le vom face publice. În condiţiile în care comisiile abilitate nu au pronunţat o hotărâre definitivă, considerăm acţiunea lor o încălcare gravă a contractelor dintre club şi fotbalişti, fapt pentru care vom declanşa acţiuni disciplinare, conform regulamentului. Menţionez faptul că nu am negociat cu clubul Dinamo un posibil transfer al celor doi jucători. Iniţiativa negocierii, din datele pe care le avem, a fost a impresarului şi a jucătorilor, şi în niciun caz a clubului Dinamo, fapt care nu înlătură responsabilitatea în competiţie cu regulamentele", a spus Marian Iancu într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Artizanul promovării Politehnicii Timişoara, ofertat din primele trei eşaloane fotbalistice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările