Maria Grapini, desfiinţată pe Facebook. Sute de români îi adresează mesaje dure: „Să-ţi stea în gât salariul ce-l iei degeaba“

Maria Grapini, desfiinţată pe Facebook. Sute de români îi adresează mesaje dure: „Să-ţi stea în gât salariul ce-l iei degeaba“

Maria Grapini FOTO Arhvă

Internauţii au luat cu asalt contul de Facebook al Mariei Grapini, după mesajul jignitor la adresa românilor din diaspora care participă la protestul programat la Bucureşti. Chiar dacă a şters două dintre postările care i-au înfuriat pe unii utilizatori Facebook, comentariile negative s-au revărsat la postarea de „Bună dimineaţa” a Mariei Grapini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Europarlamentarul Maria Grapini a stârnit un val de reacţii negative după ce a redistribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj jignitor la adresa românilor din diaspora care participă la protestul de vineri din Bucureşti. „Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”, este mesajul postat de Andreea Dorian şi distribuit pe profilul său de Facebook de Maria Grapini.

Criticată pentru mesajul asumat, Grapini a revenit cu distribuirea unei postări a Marianei Rarinca. „Pentru cei care cred că mă jignesc, nu vă mai obosiţi, sunt imună”, a fost mesajul care a strâns în doar câteva ore peste 1.000 de comentarii, majoritatea negative. Ulterior, ambele mesaje au fost şterse de pe profilul de Facebook al Mariei Grapini. Supăraţi din cauza mesajelor sale, internauţii au lăsat comentarii negative, unele cu injurii şi insulte, la alte postări ale europarlamentarului. Redăm mai jos câteva dintre mesajele lăsate pe pagina de Facebook a Mariei Grapini ca urmare a mesajului jignitor pentru românii din diaspora.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările