Ludovic Orban garantează formarea unei alianţe PNL - USR-PLUS la Timişoara. Condiţia: un pact de „nonagresiune”

Ludovic Orban garantează formarea unei alianţe PNL - USR-PLUS la Timişoara. Condiţia: un pact de „nonagresiune”

Ludovic Orban şi Dominic Fritz au participat la instalarea în funcţie a noului preşedinte al CJ Timiş, Alin Nica

Prezent la instalarea în funcţie a noului preşedinte al CJ Timiş, liberalul Alin Nica, premierul Ludovic Orban a dat asigurări că negocierile dintre PNL şi USR-PLUS pentru formarea unei majorităţi în Timiş vor fi duse la bun sfârşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atât la nivelul judeţului Timiş, cât şi la nivelul Municipiului Timişoara, PNL va forma majoritatea de guvernare locală cu USR-PLUS. Să fim clari. Sigur că la baza acestei colaborări trebuie să stea fundamente solide, un respect reciproc manifestat printr-o atitudune de nongresiune între cele două părţi”, a declarat Orban, la finalul ceremoniei de învestire a lui Alin Nica.  

Prezent la şedinţa festivă a fost şi primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz. Într-un discurs scurt, în care i s-a adresat noului preşedinte al CJ Timiş cu „dragă Alin”, Fritz a dat semnalul împăcării dintre PNL şi USR-PLUS. „Mă bucur că avem o nouă echipă tânără, că avem un nou preşedinte tânăr, cu multe idei pentru judeţ. Vă asigur că o să colaborăm pentru binele Timişoarei şi al judeţului Timiş”, a spus Dominic Fritz în discursul său.

Reamintim, negocierile dintre PNL şi USR-PLUS pentru formarea unor majorităţi în Consiliul Local Timişoara şi CJ Timiş au picat în ultimul moment, PNL invocând declaraţii „contondente” ale deputatului USR Cătălin Drulă.

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

VIDEO Ce spunea Dominic Fritz în 2013 despre politica din România: „De ce să nu votez aici şi să facem o schimbare?” 

Cum şi-a adunat averea consiliera USR care a spus despre sine că are o situaţie materială „mai mult decât stabilă”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările