Ludovic Orban, despre racolările făcute de liberali: „Chiar mă deranjează când văd că este arătat cu degetul doar PNL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timişoara că este împotriva traseismului politic. Vorbind despre racolările făcute de liberali, preşedintele PNL a declarat că „acum nu mai poţi întoarce lucrurile”. De asemenea, Orban a arătat cu degetul spre alte partide.

„Nu sunt de acord cu traseismul politic. Eu sunt membru al aceluiaşi partid politic în care m-am înscris din septembrie 1990. Avem o decizie a Biroului Politic Naţional privitor la cooptarea de primari. Sunt decizii care au fost luate. Acum nu mai poţi întoarce lucrurile, dar chiar mă deranjează când văd că se arată cu degetul doar în direcţia PNL. Vă rog să urmăriţi candidaturile tuturor formaţiunilor politice şi veţi vedea că toate acestea au luat candidaţi de la alte partide politice, nu numai PSD, ci şi altele au luat membri ai PNL cu sutele, candidând pe listele lor. Sunt împotriva traseismului politic şi sunt convins că presa trebuie să prezinte traseismul politic, dar în mod obiectiv, privitor la toate formaţiunile politice”, a spus Orban când a fost întrebat dacă a făcut ceva concret pentru a stopa racolările făcute de PNL, al cărui preşedinte este.

 În privinţa candidaţilor cu probleme penale, premierul Ludovic Orban a declarat că în lipsa unei decizii definitive de condamnare, o persoană nu poate fi împiedicată să candideze. „Statutul nu poate să îi interzică unui om care este numai suspect să candideze dacă nu există o decizie a instanţei. Până la urmă instanţa hotărăşte dacă un om e vinovat sau nu. Avem un statut pe care îl respectăm şi în care integritatea este foarte importantă”, a mai declarat Ludovic Orban, aflat în vizită la Timişoara. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite