Lorin Fortuna a murit. Teoriile periculoase despre „gorilieni” şi „reptilieni” ale unuia dintre cei mai importanţi revoluţionari din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorin Fortuna a murit vineri, la Timişoara FOTO Adevărul
Lorin Fortuna a murit vineri, la Timişoara FOTO Adevărul

Un simbol al Revoluţiei din Decembrie 1989, Lorin Fortuna s-a făcut remarcat în ultimii ani ai vieţii sale prin teoriile despre alte civilizaţii, din care revoluţionarul spunea că face parte. „Adevărul” a publicat încă din 2009 o anchetă care scotea la iveală crezul lui Fortuna. Cazul unei femei plecate de acasă din cauza teoriilor lui Lorin Fortuna arăta şi cât de periculoase erau aceste teorii.

Figură marcantă a Revoluţiei din Decembrie 1989, Lorin Fortuna este unul dintre cei care au avut curajul să ridice glasul împotriva regimului comunist în decembrie 1989. La 20 decembrie a înfiinţat Frontul Democratic Român în clădirea Operei de la Timişoara, devenind preşedinte. A condus judeţul Timiş în perioada 22 decembrie – 12 ianuarie 1990. Este preşedinte al asociaţiei de revoluţionari Victoria din Timişoara şi, din 2004, membru al Colegiului Naţional al Institutului Revoluţiei Române.

În anii 2000, Fortuna a înfiinţat Mişcarea Astrală România şi Mişcarea Spirituală Sarmisegetuza, şocând cu teoriile sale. O anchetă „Adevărul” publicată în anul 2009 scotea la iveală teoriile fantasmagorice ale lui Fortuna. Revoluţionarul susţinea atunci că apocalipsa va veni la 12.12.2012. şi doar câţiva pământeni vor fi salvaţi – cei care-i urmează întru totul practicile – cu o navetă spaţială care va poposi pe Planeta Selena, mai precis pe Lună.  Lumea lui Fortuna era alcătuită din mai multe civilizaţii virtuale: şerpiliană.modificată-viperiană, balauriană, peştiliană-dragoniană, peştiliană-delfiniană, acvilaină-grifoniană şi goriliană. 

Fostul revoluţianar se declara exemplar al civilizaţiei goriliene, care nu poate evolua decât „sorbind” din energia specifică acestei civilizaţii. Iar specifică gorilienilor este energia sexuală. Fortuna le recomanda „fraţilor” săi gorilieni să aibă cel puţin şase parteneri sexuali permanenţi, evident relaţiile ocazionale suplimentare fiind cu atât mai benefice.

Acesta este şi motivul pentru care soţul Ancăi Vahnovan, fostă scenaristă a grupului Vouă, a ajuns în culmea disperării, femeia plecând de acasă pentru a i se alătura lui Lorin Fortuna. „I-am cerut s-o lase în pace că-i bolnavă. S-o lase în pace că are familie. Mi-a zis că soţia mea nu e bolnavă, ci atacată de civilizaţia extraterestră şerpiliană şi transformată într-un mutant civilizaţional. Zicea că el de fapt o tratează şi că unul dintre tratamentele de bază este sexul”, declara soţul Ancăi Vahnovan, pentru ziarul „Adevărul”, în anul 2009.

Lorin Fortuna a susţinut în cadrul anchetei „Adevărul” că Anca Vahnovan a fost tot timpul liberă să facă ce vrea, că femeia a fost cea care i-a solicitat „tratamentul de exorcizare“ şi instruirea ezoterică. „Anca a ajuns acum la rangul suprem, cel de demiurg. Este liberă să facă ce vrea, eu n-am nicio influenţă asupra ei“, spunea Fortuna, în 2009.

Alte teorii ale lui Lorin Fortuna

„Mihai Eminescu este viitorul Dumnezeu Tutelar Civilizaţional al Civilizaţiei Virtuale Goriliene. El a părăsit Lumea Planetară Superioară a Planetei Terra cu o navă spaţială pentru a-şi lua în primire funcţia supremă. Mihai Eminescu îl înlocuieşte pe Menahem Esenianul, al cărui mandat de 2.000 de ani e pe cale să se încheie”.

„Ciprian Porumbescu, Corneliu Zelea Codreanu, Ion Antonescu, Constantin Rosenthal sunt dumnezei în Ierarhia Dumnezeiască şi Demiurgică aferentă Lumii Fizice predominant luminoase a Planetei Terra”.

”William Shakespeare, Giussepe Verdi, Lucian Blaga, Constantin Brâncuşi, George Enescu, John Lennon au fost agresaţi şi exorcizaţi civilizaţional de către Civilizaţia Virtuală Şerpiliană-Viperiană”.

„Iisus Hristos a fost creat în mod deliberat ca un personaj fictiv, la care te rogi degeaba, deoarece nu-ţi poate răspunde, fiindcă nu există”.

„Una dintre cauzele care conduc la impotenţă sexuală, pentru bărbaţi, respectiv frigiditate sexuală, pentru femei, este fidelitatea sexuală prea îndelung practicată”.

 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite