Linde va deschide la Timişoara primul centru european de servicii pentru clienţi

Linde va deschide la Timişoara primul centru european de servicii pentru clienţi

Linde Gas a ales Timisoara pentru deschiderea primului centru de servicii pentru clienti din Europa

Linde Gaz a ales Timişoara petru a dezvolta aici primul centru european de servicii pentru clienţii. Noul Centru va sprijini operaţiunile din regiune, va furniza şi va dezvolta serviciile existente ale clienţilor. Decizia alegerii oraşului de pe Bega a fost luată ca urmare a disponibilităţii forţei de muncă de calitate, cu studii superioare, şi a competenţelor lingvistice ale acestora.

Centrul va fi parte a Linde Global Services ( LGS ), care operează centre din Asia şi Europa, deservind mai mult de 30 de ţări din Asia , EMEA şi America. Linde Global Services oferă servicii în domeniul finanţe, achiziţii şi relaţiei cu clienţii.

Prin deschiderea noului centru de la Timişoara, Grupul Linde îşi propune consolidarea poziţiei în regiune. Recrutările au început şi un număr semnificativ de analişti şi de specialişti vor fi angajaţi până la sfârşitul acestui an. Grupul Linde are în vedere un plan de angajare agresiv şi oferă programe intensive de formare şi de dezvoltare pentru toţi angajaţii noi. Linde Gaz a ales Timişoara, ca locul preferat pentru noul centru, datorită forţei de muncă cu studii superioare disponibilă şi a competenţelor lingvistice ale viitorilor angajaţi.

Linde Gaz România, membră a Grupului Linde, este liderul pieţei naţionale în domeniul gazelor industriale. Compania produce şi distribuie gaze industriale, speciale, alimentare şi medicale, produse dedicate sudării, echipamente, accesorii şi oferă o gamă largă de servicii conexe alimentării şi utilizării gazului.

Linde Gaz România este prezentă în majoritatea sectoarelor industriale din România iar aria de distribuţie acoperă toate regiunile geografice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: