Românul care a boicotat Lidl a încetat protestul. Germanii au recunoscut că au greşit când au eliminat crucile de pe designul unor produse greceşti

Românul care a boicotat Lidl a încetat protestul. Germanii au recunoscut că au greşit când au eliminat crucile de pe designul unor produse greceşti

Crucile de pe produse au fost şterse prin Photoshop FOTO lidl.ro

Timişoreanul care a decis să nu mai cumpere produse din supermarketul Lidl pentru că de pe designul produselor din gama „Eridanous” au dispărut crucile de pe bisericile din Santorini, a încetat boicotul.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute, Virgiliu Pop a transmis o scrisoare oficială celor de la Lidl România, prin care îi informează că a iniţiat o campanie de bicotare a lanţului de magazine. Motivul îl reprezintă eliminarea crucilor din designul anumitor produse din gama "Eridanous", cruci prezente pe bisericile din Santorini (Grecia) dar absente de pe ambalajul acestor produse.

Decizia Lidl de a şterge prin photoshop crucile de pe bisericile din Santorini a căpătat o amplore internaţională. Astăzi, cei de la Lidl a transmis printr-un comunicat de presă că au greşit prin campania lor de marketing. 

Astfel, timişoreanul Virgiliu Pop a anunţat încetarea boicotului împotriva supermarketului Lidl. “Cei de la Lidl au anunţat, prin agenţia Reuters, că au făcut o greşeală în cea mai recentă revizuire a designului produselor lor. Au transmis că tratează această problemă cu cea mai mare prioritate. În aceste condiţii, boicotarea Lidl nu se mai justifica, din moment ce au recunoscut că au procedat greşit. Nu regret că am decis să pornesc bocotul, săptămâna trecută, mai ales că a devenit o problemă internaţională. Mi-au plăcut atitudinea cehilor, care au lipit cruci pe magazinele Lidl, la Brno”, a declarat Virgiliu Pop.
Citeşte şi:
 
 
citeste totul despre: