AUDIO Lider PSD: „Rolul nostru este, la limita legalităţii, să facem acel trafic de influenţă necesar ca lucrurile bune să se întâmple“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Palatul Apelor din Timişoara, monument istoric finalizat după şapte ani de lucrări, a fost inaugurat cu alai de politicieni. Maestru de ceremonii a fost şeful Direcţiei Apelor Banat, Titu Bojin, care le-a dat cuvântul rând pe rând mai multor lideri politici, atât de la PSD, cât şi de la PNL.

Ministrul Apelor şi Pădurilor Ioan Deneş, deputaţii Alfred Simonis, Adrian Pau şi Ioan Mocioalcă, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, primarii Timişoarei, Lugojului şi Reşiţei. Sunt doar câţiva dintre politicienii care au luat participat la marea inaugurare a Palatului Apelor, reabilitat după şapte ani de lucrări. Politicienii care au luat cuvântul s-au întrecut în a-l lăuda pe şeful Direcţiei Apelor Banat, Titu Bojin, fost preşedinte PSD Timiş, în prezent preşedinte UNPR Timiş.

„E o încununare a carierei politice şi administrative a lui Titu Bojin. Titule, ţi-a ieşit”, a spus în discursul său preşedintele PSD Caraş – Severin, Ioan Mocioalcă. Acesta a mai declarat că politicienii din Banat trebuie să facă „acel trafic de influenţă necesar ca lucrurile bune să se întâmple”.

„Credem că iniţiativele bune din Timiş şi din Banatul de munte nu se vor opri aici pentru că iniţiative bune sunt şi la Lugoj şi la Timişoara şi la Reşiţa. De aceea, rolul nostru este, la limita legalităţii, să facem acel trafic de influenţă necesar ca lucrurile bune să se întâmple”, a spus Mocioalcă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite