Lider PSD, după anunţarea exit poll-ului: „Este un vot dat de reţelele sociale. Nu ăsta e rezultatul pe care îl merită PSD”

Lider PSD, după anunţarea exit poll-ului: „Este un vot dat de reţelele sociale. Nu ăsta e rezultatul pe care îl merită PSD”

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra a declarat că votul de la europarlamentare nu este cel pe care îl merita PSD

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat după anunţarea exit poll-ului că rezultatul votului de duminică de la alegerile europarlamentare şi de la referendum este unul dat de „reţelele sociale”.

Situaţia este foarte clară. Trebuie să respectăm votul dat de cetăţeni, dar trebuie să şi mulţumim celor care încă o dată au demonstrat că sunt alături de PSD şi mă refer la PSD Timiş. Mă bucur că primarii, viceprimarii, aleşii locali, membrii noştri de partid au fost implicaţi şi au demonstrat că sunt o echipă puternică şi serioasă. Cred că votul din această seară nu este votul dat PSD.  După cum se ştie, la nivelul guvernării s-au luat o serie de măsuri. Cred că este un vot dat de reţelele de socializare şi de anumite situaţii create de la nivel naţional. Aşteptăm Comitetul Executiv Naţional şi aşteptăm analiza acestui rezultat care nu ne bucură, trebuie să recunoaştem pentru că până la urmă, prin prisma tuturor proiectelor care s-au derulat de la nivel judeţean şi de la nivel naţional,  nu cred că ăsta este rezultatul pe care îl merită PSD Timiş şi PSD la nivel naţional”, a deeclarat preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra.

Liderul PSD Timiş a mai declarat că la nivelul PSD Timiş se va face o analiză „pertinent”. „Vom vedea în continuare ce este de făcut. E foarte important să rămânem uniţi, aşa cum în ultima perioadă am reuşit să o creionăm această echipă şi să ne pregătim pentru următoarele alegeri, dar nu înainte de a analiza ce s-a întâmplat astăzi”, a mai declarat Dobra.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: