Klaus Iohannis vine la Timişoara, pentru evenimentele ce marchează 20 ani de activitate a companiei Continental în România

Klaus Iohannis vine la Timişoara, pentru evenimentele ce marchează 20 ani de activitate a companiei Continental în România

Klaus Iohannis este aşteătat la Timişoara FOTO Presidency.ro

Klaus Iohannis, preşedintele României, se va afla marţi, 22 septembrie, la Timşoarea, unde participă la evenimentele care marchează 20 de ani de activitate a companiei Continental în oraşul de pe Bega.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania germană Continental sărbătoreşte 20 de ani de activitate în Timişoara, respectiv în România. Invitatul special al evenimentului aniversar de marţi, 22 septembrie, este preşedintele Klaus Iohannis. Prezent va fi şi ambasadorul Germaniai în România, Cord Meier-Klodt. 
 
În cadrul evenimentului va fi oficiată şi ceremonia simbolică de aşezare a pietrei de temelie pentru noua clădire de birouri a centrului de cercetare şi dezvoltare, o investiţie de peste 33 de milioane de euro.
 
Clădirea a fost proiectată pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri, precum şi o zonă de testare şi validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei.
 
Oaspeţii vor vizia atât fabrica de anvelope Continental, de pe strada Avram Imbroane, cât şi la sediul companiei Continental Automotive, de pe strada Siemens. 
 
Continental este una dintre cele mai mari companii tehnologice care îşi desfăşoară activitatea în România. Germanii aveau la finalul anului 2019, în România, la Braşov, Carei, Iaşi, Nădab, Sibiu şi Timişoara, aproximativ 20,000 de angajaţi care lucrau în centrele de inginerie şi în unităţile de producţie. 
 
Numai în 2019, compania a investit aproximativ 200 de milioane de euro în operaţiunile sale din România. 
 
Continental a investit şi un milion de euro în proiecte desfăşurate în sistemul educaţional, în programe pentru studenţi, precum şi pentru dezvoltarea şcolii profesionale duale în România.

În cei aproape 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timişoara a produs şi livrat către clienţii săi la nivel global peste 240 milioane de anvelope.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările