JURNAL DE CRIZĂ Sute de joburi disponibile la Bursa locurilor de muncă

Timişorenii în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia să poată da ochii direct cu angajatorii din Timişoara, dar şi din judeţ. Astăzi, se deschide o nouă ediţie  a Bursei locurilor de muncă, la Casa Tineretului, de la ora 8.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de angajatori din Timiş vor fi prezenţi la evenimentul care are loc astăzi la Casa Tineretului din Timişoara. Oferta lor de angajare va fi variată de la economişti până la muncitori necalificaţi, cu toţii au şansă să obţină un interviu direct de la angajator.

Cei interesaţi de un nou jobîşi vor putea lăsa cv-ul la firmele care îi interesează. Angajatorii vin acum cu locuri de muncă şi pentru cei de etnie romă.Doar în această perioadă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a făcut publice aproape 500 de joburi. De la administratori de baze de date, până la confecţioneri de cablaje auto, ofertele sunt extrem de variate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările