Judecătorii din dosarul „Poli” nu s-au înţeles pe sentinţa finală. E nevoie de un al treilea judecător care să încline balanţa

Judecătorii din dosarul „Poli” nu s-au înţeles pe sentinţa finală. E nevoie de un al treilea judecător care să încline balanţa

Fostul secretar al Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, singurul care a fost condamnat în primă instanţă FOTO pressalert.ro

Curtea de Apel Timişoara trebuia să pronunţe luni sentinţa finală în dosarul finanţării echipei de fotbal „Poli”. Cei doi judecători din complet nu s-au înţeles, însă, cu privire la sentinţă, iar cauza a fost repusă pe rol fiind nevoie de un al treilea judecător care să incline balanţa.

Sentinţa finală din dosarul privind finanţarea echipei de fotbal Politehnica Timişoara din perioada în care clubul era patronat de Marian Iancu a rămas în pronunţare pentru luni, 7 octombrie. Cei doi judecători care au judecat apelul nu s-au înţeles, însă, cu privire la decizie, hotărând să repună cauza pe rol pentru judecarea cauzei în complet de divergenţă. Practic, în dosar va intra şi un al treilea judecător, care va înclina balanţa într-o parte sau alta.

În dosarul „Poli”, DNA i-a trimis în judecată pe mai mulţi funcţionari ai Primăriei Timişoara, în frunte cu fostul primar Gheorghe Ciuhandu, fostul viceprimar Adrian Orza şi fostul secretar Ioan Cojocari. În primă instanţă, la Tribunalul Timiş, toţi inculpaţii din dosar au fost achitaţi, cu excepţia fostului secretar al Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, care a primit trei ani cu suspendare.

Fostul şef al Serviciului Juridic din Primăria Timişoara a fost singurul care a fost găsit vinovat de Tribunal, care l-a obligat şi la plata prejudiciului în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: