Jaf de proporţii la casa de schimb valutar a unui milionar sirian din Timişoara. Hoţii au furat o sumă uriaşă

Jaf de proporţii la casa de schimb valutar a unui milionar sirian din Timişoara. Hoţii au furat o sumă uriaşă

Jabri Tabrizi, patronul sirian al casei de schimb valutar jefuite FOTO Adevărul

O casă de schimb valutar din centrul Timişoarei deţinută de milionarul sirian Jabri Tabrizi a fost jefuită în noaptea de sâmbătă spre duminică, 23 decembrie.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, hoţii au dat lovitura la casa de schimb valutar la duminică dimineaţa, în jurul orei 5.00.

Potrivit sursei citate, spărgătorii au acţionat la pont, hoţii folosind un sistem de bruiaj pe care l-au folosit împotriva alarmei. Au spart avertizorul sonor şi luminos, apoi au pătruns în incintă, după ce au tăiat câteva gratii de la un geam lateral aflat într-un gang. Au tăiat apoi seiful şi au plecat cu 150.000 de euro, dar şi cu serverul pe care erau stocate imaginile de supraveghere.

Contactat de „Adevărul”, Jabri Tabrizi a confirmat jaful, dar nu a putut oferi mai multe amănunte. Tabrizi este cunoscut drept "regele caselor de schimb valutar" din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, jaful a avut loc în plin centrul oraşului Timişoara, lângă Piaţa Victoria, la una dintre casele de schimb valutar aparţinând milionarului sirian.

Este singura casă de schimb valutar aparţinând lui Jabri Tabrizi care nu are paznic permanent, ci doar sistem de supraveghere şi alarmă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: