Jaf la Farmacia Vlad din centrul Timişoarei. Hoţul a fugit cu 100 de lei

Agitaţie mare noaptea trecută la Farmacia Vlad de lângă Spitalul Militar din Timişoara. Un bărbat „înarmat” cu spray lacrimogen a reuşit să fure 100 de lei şi un telefon. Potrivit siteului www.tion.ro, hoţul are aproximativ 1,75 metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte şi: Iaşi: (UPDATE) Jaf la primăria Bălţaţi

La framacia non stop din centrul oraşului vânzările de noapte se fac la un gemuleţ tocmai pentru a evita incidentele neplăcute. Potrivit sursei citate, aseară farmacista uitase că a lăsat uşa deschisă pentru ca oamenii să se adăpostească de ploaie. Astfel, farmacista a auzit o bătaie în gemuleţ şi a ieşit să vadă cine e, moment în care hoţul a dat buzna, i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi, a intrat după pult, a luat 100 de lei şi un telefon şi a rupt-o la fugă.

Colega farmacistei a anunţat Poliţia, care a venit să facă cercetări. Oamenii legii au vizionat şi camerele de supraveghere, constatând că e vorba de un tânăr cu glugă de aproximativ 1,75 metri. Poliţiştii continuă cercetările pentru a-l găsi pe hoţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările