Jaf la o casă de schimb valutar din centrul Timişoarei. Suma cu care a plecat tâlharul

Jaf la o casă de schimb valutar din centrul Timişoarei. Suma cu care a plecat tâlharul

Casa de schimb valutar jefuită se află în centrul Timişoarei FOTO Opinia Timişoarei

Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă în urma unui jaf care a avut loc joi, la o casă de schimb valutar din centrul Timişoarei. Din primele informaţii, suma cu care a plecat tâlharul de 20.000 de euro.

Angajata unei case de schimb valutar din centrul Timişoarei a alertat, joi, Poliţia prin sistemul de urgenţă 112, anunţând că a fost tâlhărită. Femeia le-a povestit poliţiştilor că a ieşit până afară, iar în acel moment un bărbat a prins-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi i-a cerut banii din casă. Potrivit poliţiştilor, femeia nu a suferit răni, iar potrivit opiniatimisoarei.ro, prejudiciul cauzat de tâlhar, care nu purta cagulă, se ridică la 20.000 de euro. Poliţiştii îl caută în continuare pe autor, fiind deschis un dosar penal pentru tâlhărie.


 

În luna decembrie a anului trecut, o casă de schimb valutar aflată la doar câteva zeci de metri de casa jefuită joi a fost spartă în timpul nopţii, iar hoţii au plecat cu 150.000 de euro. Jabri Tabrizi, proprietarul casei de schimb valutar sparte în declara atunci că hoţii au fost „profesionişti de profesionişti”, acţionând după ultimele metode în materie de jafuri. „Au acţionat pe sistemul nou. Vin cu aparatul, stau în maşină şi îţi ia frecvenţa de la sistemul de securitate. Îţi iau frecvenţa şi pe frecvenţa respectivă anulează tot”, a declarat Jabri Tabrizi. Potrivit proprietarului casei de schimb valutar, hoţii au dat dovadă de foarte mult tupeu, smulgând alarma de pe faţada clădirii aflate în zona ultracentrală a Timişoarei. Până acum, hoţii nu au fost prinşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: