Ionuţ Nasleu a trimis, în stare de urgenţă, maşina de la Pieţe SA la Bucureşti ca să-i fie adusă iubita la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Nasleu FORO Facebook/Piete SA
Ionuţ Nasleu FORO Facebook/Piete SA

Iunuţ Nasleu este acuzat că în plină stare de urgenţă, provocată de pandemia de coronavirus, ar fi trimis o maşină de la Pieţe SA, cu doi angajaţi, la Bucureşti, pentru a transporta la Timişoara pe iubita sa.

O nouă dezvăluire al site-ului Pressalert.ro îl pune într-o lumină proastă Ionuţ Nasleu, şeful de la Pieţe SA, societate aflată în subordin Primăriei Timişoatra. 

De această dată, Nasleu este acuzat că în plină stare de urgenţă, provocată de pandemia de coronavirus, ar fi trimis o maşină de la Pieţe SA, cu doi angajaţi, la Bucureşti, pentru a transporta la Timişoara pe iubita sa.  

Eram la serviciu şi Nasleu m-a chemat şi mi-a spus să merg la Bucureşti, să-l iau şi pe colegul meu Ghiţă Iştoc şi să mergem după o cunoştinţă de-a lui. Ulterior, am observat că nu era o cunoştinţă, s-au cunoscut pe internet. În notele contabile se vede dovada că am fost la Bucureşti pentru că se vede după alimentări, a declarat, pentru să facă reparaţii la apartamentul său din Bucureşti. 

Pentru că autorităţile au limitat libertatea de mişcare şi existau reguli stricte, au fost completate declaraţii pe proprie răspundere cu date false. În cazul lui Ştefoni, în documentul semnat de Ioan Nasleu, se susţine că electricianul este de fapt ”şofer director non-stop (24/24 + 7/7)”, maşina folosită pentru deplasare fiind BMW-ul companiei, cu numărul de înmatriculare TM 18 HUC. Ioan Nasleu a semnat ca director general o adeverinţă de angajator şi pentru cea care trebuia adusă la Timişoara – Laura Aştileanu despre care a scris că este ”colaborator permanent al societăţii Pieţe SA din Timişoara”, că deplasarea persoanei respective este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă. La traseul deplasării s-a trecut ”Bucureşti – sediul societăţii Pieţe SA din Timişoara+deplasări profesionale – Bucureşti, scrie Pressalert.ro.

Aştileanu FOTO Pressalert


Laura Aştileanu FOTO Pressalert.ro
   

În seara zilei de 6 aprilie, cei doi angajaţi de la Pieţe SA au plecat spre Bucureşti, ajungând a doua zi dimineaţa să o preia pe Laura Aştileanu. Ştefoni a mai povestit că la întoarcere au dus-o pe femei la vila lui Nasleu din zona Urseni din Timişoara. 

A doua zi, în 8 aprilie 2020, tot cu maşina de la Pieţe SA, Laura Aştileanu a fost dusă la o clinică de înfrumuseţare din Timişoara după care din nou la vila directorului general de la Pieţe, mai scrie Pressalert.ro.  

Laura Aştileanu a confirmat pentru sursa citată faptul că a fost adusă la Timişoara cu BMW-ul de la Pieţe SA. 

Când a fost întrebată dacă a fost vreodată colaboratoare la Pieţe SA a dat, tânăra a spus nu, după care a închis
telefonul.  

Naslău este la cuţite cu muncitoriul care dă din casă
 

Naslău nu a răspuns la aceste acuzaţii, dar a trimis un drept la replică la dezvăluirile despre muncitorii care au fost trimişi să facă reparaţii la apartamentul din Bucureşti. 

Precizez că este adevărat, la rugăminţile mele şi în afară orelor de program, Marius Ştefoni Gheorghe a executat unele lucrări, atât în Bucureşti, dar mai ales la casa mea din Obreja, totul contra cost, ba mai mult decât preţul pieţei, în felul acesta îl ajutam să-şi rotunjească venitul, domnul în cauză plângându-se tot timpul de lipsa banilor. Repet, toate lucrările au fost efectuate în timpul liber, nu se afla în timpul serviciului. Nu aş fi acceptat aşa ceva”, a spus Nasleu. Muncitorii au fost însă la Bucureşti în zile lucrătoare. 

Naslău adaugă că locuinţa din Bucureşti nu este al său personal, ci este al unui prieten. Subliniez încă o dată că acel apartament nu este al meu. Va fi al meu dacă voi avea bani să plătesc rate pentru el”.  

Marius Ştefoni, care a făcut dezvăluirile, a fost dat afară de la Pieţe SA, iar Nasleu spune este deja depusă plângere penală împotriva electricianului pentru abuz în serviciu, luare de mită şi trafic de influenţă.  


Vă mai recomandăm:
 

Nasleu, şeful pieţelor din Timişoara, a trimis angajaţii societăţii primăriei să-i facă reparaţii în apartamentul secret din Bucureşti

Cine este şeful pieţelor din Timişoara care îl persiflează din SUA pe primarul Fritz: „Naşul meu e milionar în America”

Mesaj incredibil al unui liberal: „Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să le batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea”

VIDEO Şeful pieţelor din Timişoara, fost consilier al primarului Robu, filmat dând bani unui manelist: „Este o vorbă mare, că Ionuţ are valoare“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite