INVESTIGAŢIE: Jafurile de miliarde din Timişoara sunt prea grele pentru poliţişti

INVESTIGAŢIE: Jafurile de miliarde din Timişoara sunt prea grele pentru poliţişti

Casa unui sirian din Timişoara a fost prădată de hoţi

Ofiţerii Poliţiei Timiş sunt incapabili să prindă hoţii şi tâlharii profesionişti care dau lovituri grele şi nu fac greşeli, ca şi infractorii de duzină pe care poliţiştii se laudă că-i prind zi de zi. Hoţii dau lovituri de maeştrii chiar şi în centrul Timişoarei.

Vineri dimineaţa au furat o cutie de bani, cu 100.000 de lei vechi, dintr-o clădire aflată lângă Palatul de Justiţie. Banii reprezentau încasările din concursul Super Bingo Metropolis de la Antena 1.

Firma unde erau banii nu avea alarmă, nici camere de supraveghere, iar poliţiştii nu au suspecţi.  Alt jaf de peste un miliard a avut loc în Calea Girocului, de unde hoţii au furat 60.000 de euro şi aproape două kilograme de aur. Hoţii au furat din vila unui sirian aflată peste drum de vila unui poliţist de la Secţia 2. Ofiţerii au reuşit să prindă presupuşii hoţi, însă nu reuşit să obţină arestarea lor şi nici să recupereze paguba. Autorii jaful anului 2008 din Timişoara, în valoare de 140.000 de lei, se bucură şi acum de pradă.

Victima, Laurenţiu Dragotă, patronul unui lanţ de magazine de instalaţii sanitare, a fost atacat în faţa blocului, în 18 noiembrie 2008, de doi indivizi, care i-au furat încasările. A primit un pumn, hoţii au fugit cu banii, iar poliţiştii bâjbâie cu ancheta după mai bine de un an.  Cumnatul lui Ilie Bertea, fost şef al Poliţiei Timişoara, a fost bătut de trei indivizi cu levierul, în octombrie 2006, în faţa casei poliţistului, pentru 150.000 de lei.

Banii reprezentau încasările caselor de schimb valutar care aparţin copiilor poliţistului. Tâlharii au spart trei baraje de-ale poliţiei şi au reuşit să dispară în pădurea Maşloc, aflată la 80 de kilometri de Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: