Intervenţie a mascaţilor în ajutorul unei femei din Timiş bătute de soţ. Femeia încasa bătăi de 19 ani

Ultimii 19 ani au fost de chin pentru femeie, care în ciuda bătăilor încasate aproape zilnic a continuat să îşi iubească soţul. Ba mai mult femeia, a făcut şi cinci copii cu el. După fiecare bătaie, femeia depunea o plângere la poliţie împotriva bătăuşului, doar că azi-noapte, în loc de poliţişti, mascaţii au fost cei care l-au reţinut pe agresor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia a învăţat în ultimii 19 ani că atunci când soţul ei vine beat acasă, cu siguranţă se va isca un scandal în urma căruia va fi bătută crunt. Dovadă îi stau rănile de pe corp. Chiar dacă de multe ori a fost bătută până a picat lată, femeia a găsit puterea să meargă mai departe. Ea s-a mulţumit cu o simplă plângere la postul de poliţie din Giarmata, în urma căreia agresorul era amendat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU INTERVENŢIA MASCAŢILOR


Şi azi-noapte soţul a venit beat acasă, doar că în loc de bătaie le-a promis rudelor că le va tăia cu cuţitul. Femeia s-a speriat că cei cinci micuţi cărora le-a dat viaţă ar putea fi răniţi, astfel că a sunat disperată la 112 după ajutor. Mascaţii au fost cei care i-au sărit în ajutor, soţul ei fiind reţinut şi dus la postul de poliţie din comună. Bărbatul a fost amendat, după care s-a reîntors acasă.


Victima spune că ar pleca de acasă, dar nu are unde să se ducă şi în plus, ar mai avea şi grija celor cinci copii.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Iaşi: Dramele ascunse din adăpostul femeilor bătute de soţ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările