Internauții au declanșat gherila digitală: “Programul ultima șpagă”

Rețelele de socializare au fost invadate de mesaje prin care oamenii sunt chemați în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor de criză. Timișorenii au preluat deja mesajul și se îndeamnă unii pe alții să participle la ineditul protest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu numai angajații din domeniul public au ieșit în stradă, manifestări de protest pregătesc și ceilalți cetățeni. Pe rețelele de socializare din Timișoara circulă un mesaj prin care oamenii sunt chemați să depună la Prefectura Timiș o monedă de 10 bani, drept "mită" pentru guvern.
"Îi invităm pe toți cetățenii liberi ai țării ca vineri, 28 mai, ora 18.00 să depună o monedă de 10 bani pe trotuarul din fața clădirii prefecturilor județene. Programul ultima șpagă - moțiunea de cenzură a cetățeanului român", sună textul internauților. Aceștia solicită "reducerea cu 25 la sută a sărăciei prin reducerea 100 la sută a guvernului actual".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările