Interlopul Boncu, arestat în lipsă în dosarul în care este acuzat că a comandat asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa

Interlopul Boncu, arestat în lipsă în dosarul în care este acuzat că a comandat asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa

Lucian Boncu era sub control judiciar în momentul în care a dispărut fără urmă FOTO Pressalert.ro

Interlopul timişorean Lucian Boncu, condamnat în primă instanţă la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri şi trimis în judecată pentru că a comandat asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa, a dispărut în momentul în care a aflat că va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Condamnat în primă instanţă la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri, judecat pentru că a comandat asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa (fondator al site-ului pressalert.ro) şi aflat sub control judiciar, interlopul Lucian Boncu s-a prezentat vineri la Poliţie, conform programului  stabilit prin sentinţa de plasare sub control judiciar.

Potrivit pressalert.ro, în timp ce era la Poliţie, Boncu a aflat că DIICOT îl suspectează că încearcă să fugă din ţară cu ajutorul unui alt interlop, Sorin Udrea, şi va fi propus pentru arestare preventivă.

Sursa citată mai arată că, sub pretextul că iese din încăperea care comunică cu strada pentru că a primit un telefon, Lucian Boncu a părăsit sediul Poliţiei Timiş şi a dispărut, închizându-şi telefonul.

La ora 12.00, când a fost programată şedinţa de judecată, Boncu nu s-a prezentat la tribunal, instanţa amânând judecarea solicitării pentru a cere lămuriri de la Poliţie. Pressalert.ro mai arată că la ora 12,45 s-a reluat judecata, DIICOT cerând arestarea lui Boncu pentru că sunt informaţii că îşi pregătea fuga din ţară, cu ajutorul lui Sorin Udrea, aflat în Italia, care a fugit înainte de sentinţa din dosarul de crimă organizată în care a fost condamnat.

Tribunalul Timiş a decis arestarea în lipsă a lui Lucian Boncu pentru 30 de zile. Interlopul este căutat acum de poliţişti pentru a fi introdus după gratii.  

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările