Inspectoare de la Fisc, trimisă în judecată de procurorii DNA. Este acuzată că a cerut bani pentru a influenţa un procuror

Inspectoare de la Fisc, trimisă în judecată de procurorii DNA. Este acuzată că a cerut bani pentru a influenţa un procuror

Sediul Administraţiei Finanţelor Publice Timişoara FOTO Arhivă

O inspectoare din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (A.J.F.P.) Timişoara a fost trimisă în judecată de procurorii DNA din Craiova, fiind acuzată că a cerut 60.000 de euro în schimbul influenţării unor judecători de la Curtea de Apel Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurora Bădicel, inspector superior în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (A.J.F.P.) Timişoara a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă în formă continuată. Procurorii o acuză pe Bădicel că, în decembrie 2015, a pretins în două rânduri de la o persoană (martor în cauză) suma totală de 60.000 euro, din care a primit 2.000 euro şi 20.000 lei, în schimbul influenţei pe care a afirmat că o are asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

„În acelaşi context, inculpata Bădicel Aurora a promis că-l va determina pe acesta să intervină pe lângă magistraţii Curţii de Apel Timişoara (prin concluzii proprii şi influenţarea judecătorilor din complet) pentru ca aceştia să dispună trimiterea unei cauze ce-l privea pe martor spre rejudecare la o altă instanţă de judecată.
În cauză s-a dispus instituirea popririi cu privire la sumele de bani datorate cu titlu de salariu inculpatei Bădicel Aurora, într-un cuantum de 1/3 (o treime) din venitul lunar net, până la concurenţa sumei totale de 29.000 lei”, transmit procurorii DNA.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul Timiş, iar până la finalizarea procesului Aurora Bădicel se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

 

citeste totul despre: