Incendiu pe şantierul de la ISHO Offices. ISU Timiş au intervenit cu şapte autospeciale, două autoscări şi 70 de pompieri

Incendiu pe şantierul de la ISHO Offices. ISU Timiş au intervenit cu şapte autospeciale, două autoscări şi 70 de pompieri

Incendiu pe şantierul de la ISHO

Pompierii de la ISU Timiş au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe şantierul de la ISHO, de pe bulevardul Take Ionescu.

Incendiul a izbucnit la etajul 1 al clădirii de birouri aflată în construcţie. Cei de ISU au intervenit cu şapte autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosuflante şi peste 40 de pompieri. Muncitorii de pe şantier au fost evacuaţi, la fel şi angajaţii din clădirea de birouri ISHO. 
 
Referitor la incidentul din această dimineaţă, care a avut loc la şantierul clădirii de birouri din proiectul ISHO, dezvoltatorul precizeaza urmatoarele:
 
“În această dimineaţă s-a produs un incendiu la etajul 1 al fazei a doua a clădirii de birouri ISHO Offices, aflată în şantier. A avut loc, imediat, evacuarea birourilor din clădirea funcţională, aflată în imediata vecinatate a şantierului, iar echipa de pompieri s-a deplasat cu promptitudine pentru intervenţie. Incendiul a fost localizat, fiind vorba de un foc mocnit care a produs fum în zonă. Situaţia este sub control, astfel încât activitatea va putea fi reluată odată ce va fi încheiată operaţiunea echipei de pompieri. Dezvoltatorul conlucrează cu autorităţile în vederea identificării cauzelor şi luarea măsurilor necesare”.
 
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 13.00. Pompierii spun că au ars materiale de construcţie pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. Se fac cercetări pentru a stabili din ce cauză a pornit focul. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: