Incendiu puternic la spitalul de psihiatrie din Gătaia: zeci de bolnavi au fost evacuaţi FOTO

Incendiu puternic la spitalul de psihiatrie din Gătaia: zeci de bolnavi au fost evacuaţi FOTO

Incendiu la Gătaia FOTO ISU Timiş

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică seară, la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie din oraşul Gătaia, judeţul Timiş, iar zeci de pacienţi, printre care 25 netransportabili, au fost evacuaţi de către personalul unităţii medicale.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în zona acoperişului de tablă al unui pavilion al Spitalului de Psihiatrie din oraşul Gătaia, din judeţul Timiş. Clădirea are un etaj şi găzduia 25 de pacienţi netransportabili.

Angajaţii spitalului au reuşit să îi evacueze pe cei 25 de pacienţi din pavilionul în care izbucnise incendiul, dar şi pe pacienţii din pavilionul învecinat.

Echipaje de pompieri de la staţiile din Gătaia, Birda, Deta şi Timişoara încearcă, la ora transmiterii acestei ştiri, să stingă incendiul.

Pompierii spun că imobilele au toate avizele necesare şi că, cel mai recent, spitalul a fost verificat de către pompieri în luna decembrie 2016 când au fost respectate toate regulile legate de prevenirea incendiilor.

După ce vor stinge flăcările, pompierii urmează să stabilească şi cauza acestui incendiu.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările