Imagini de vis cu aqua park-ul construit de timişoreni la 160 de kilometri de casă FOTO VIDEO

Imagini de vis cu aqua park-ul construit de timişoreni la 160 de kilometri de casă FOTO VIDEO

Aqua Arsenal de la Orăştie FOTO Edi Schneider

Fraţii Emil şi Marius Cristescu au construit un SPA de nivel occidental, la 160 de kilometri distanţă de Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ani de zile se discută despre construcţia unui aquapark şi în Timişoara, sau măcar în apropiere, însă niciunul dintre proiecte nu s-a materializat până astăzi. Iată însă că timişorenii au construit totuşi un SPA de nivel occidental, însă la 160 de kilometri distanţă, la mai bine de două ore de mers cu maşina...la Orăştie.

Aquaparcul din complexul Arsenal Park, realizat din fonduri europene, de fraţii Emil şi Marius Cristescu. La nici trei săptămâni de la inaugurare, fiind şi vreme excelentă pentru baie, Aqua Park Arsenal funcţionează la capacitate maximă.

Conform reprezentanţilor SPA-ului, clienţi sunt de regulă din Orăştie, Hunedoara, Deva, Sibiu, Alba Iulia, Cluj sau Timişoara.

După terminarea lucrărilor de la Autostrada Lugoj-Deva, se va putea ajunge repede şi uşor, pe drum civilizat, de la Arad sau Timişoara la Orăştie. 

Puteţi vedea imagini inedite surprinse de la mare înlăţime, cu ajutorul unei drone, într-una din zilele în care Aqua Arsenal este plin de lume.

 
O intrare pe zi costă 50 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii. Există piscine interioare şi exterioare, jacuzzi, saună, masaj, dar şi tobogane uriaşe pentru distracţii.

 
În urma implementării proiectului de peste 27 milioane de lei, din care aproximativ 12 milioane de lei aistenţă financiară neramburabilă, s-au creat nouă obiective de agrement în cadrul Arsenal Park: Un traseu de căţărare în copaci, turnul pentru sporturi extreme cu cea mai lungă tiroliană din ţară, centru de călărie, pistă de biciclete pe 12 kilometri, un skate park, un patinoar artificial, loc de joacă pentru copii, o sală de sport şi aquaparcul. 

 
Arsenal Park de la Orăştie, unul dintre cele mai mari parcuri de distracţie cu tematică militară din Europa. Acesta a fost deschis în 2009, în fosta fabrică de armament de la Orăştie. Este un vis împlinit pentru  Marius Cristescu.


 
Până în acest moment, fraţii Cristescu au investit în acest centru peste 20 de milioane de euro. Arsenal Park are o capacitate de 230 de locuri de cazare. Aici se află 150 de tehnică militară achiziţionate de la MapN. 
 
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: