Sute de oameni au stat la coadă la deschiderea unei librării în Timişoara

Sute de oameni au stat la coadă la deschiderea unei librării în Timişoara

Oamenii din Timişoara aşteptând deschiderea librăriei

Sute de oameni s-au strâns în seara zilei de vineri, 15 februarie, în faţa unei librării din centrul Timişoarei în aşteptarea inaugurării. În 2021, Timişoara va deveni Capitală Europeană a Culturii.

Sub sloganul „Îndrăgostiţi de carte”, Librăria Cărtureşti a deschis vineri, 14 februarie, o nouă librărie în Piaţa Operei din Timişoara. Deschisă în spaţiul fostei librării „Mihai Eminescu”, Librăria Cărtureşti din Piaţa Operei a atras la inaugurare sute de persoane care au stat la coadă pentru a intra în cea mai nouă librărie din oraş. 

Cu ocazia deschiderii, vizitatorii au avut parte de arii de operă cu soprana Cristina Vlaicu, tenorul Cristian Bălăşescu, basul Octavian Vlaicu şi pianista Angela Balici de la Opera Naţională Română Timişoara. Imaginile cu oamenii care au stat la coadă în aşteptarea deschiderii librăriei a postat pe pagina sa de Facebook de directorul Asociaţiei Timişoara Capitală Europeană a Culturii, Simona Neumann.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: