Imagini incredibile în Caraş-Severin. Baronul Frunzăverde şi alţi şefi ai judeţului, la sfinţirea unei săli de jocuri deţinute de un afacerist controversat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin scandal de corupţie în care este implicat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, apar imagini grăitoare cu modul în care decurg lucrurile în judeţul condus cu mână de fier de unul din cei mai puternici oameni politici din România.

Potrivit unor imagini publicate de sitetul pressalert.ro, Sorin Frunzăverde a participat, nu se ştie exact perioada, alături de şefii judeţului la inaugurarea unei săli de jocuri din Reşiţa, deţinute de controversatul om de afaceri Costel Ciobanu, fost Barbălată. Potrivit sursei amintite, Barbălată este un controversat om de afaceri din Reşiţa, deţinând mai multe spaţii comerciale importane din oraş. Mai mult decât atât, numele lui Barbălată a apărut într-un dosar de evaziune fiscală în care DIICOT a realizat mai multe percheziţii la firmele omului de afaceri.

Ceea ce este, însă, mai interesant din imaginile publicate pe internet este modul în care funcţionarii Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în frunte cu preşedintel CJ, Sorin Frunzăverde şi cu vicepreşedintele Ionesie Ghiorghioni (arestat preventiv), se înghesuie să ia parte la inaugurarea sălii de jocuri, la care Frunzăverde taie panglica alături de Barbălată. Din imagini se poate vedea şi că sala de jocuri este sfinţită de un preot, adus acolo special pentru eveniment.

Sorin Frunzăverde este sub control judiciar într-un dosar DNA în care este acuzat că, prin intermediul vicepreşedintelui CJ Caraş-Severin, pus presiune pe primarii din judeţ, cărora le-a cerut să atragă voturi pentru Klaus Iohannis, în schimbul alocării de fonduri. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite