Imaginea zilei în Liga a 2-a. Fotbaliştii de la Poli Timişoara au ieşit pe gazon cu câini. Susţin adopţia în detrimentul cumpărării animalelor FOTO

Imaginea zilei în Liga a 2-a. Fotbaliştii de la Poli Timişoara au ieşit pe gazon cu câini. Susţin adopţia în detrimentul cumpărării animalelor FOTO

Alb-violeţii susţin adopţia în detrimentul cumpărării FOTO Politehnica Timişoara

Fotbaliştii de la Poli Timişoara au participat la o campanie de promovare a adopţiilor canine, înaintea de meciul cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, din Liga a II-a.

GALERIE FOTO

Poli Timişoara a pierdut partida de pe teren propriu cu FK Csikszereda (1-2), însă va rămâne memorabil gestul fotbaliştilor de a participa la o campanie pentru adopţia de câini. Jucătorii alb-violeţi au ieşit de la vestiare însoţiţi de câte un câine care îşi caută stăpân.  
 
„Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conştientiza fenomenul abandonului şi necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul «adopt, don’t shop!»”, au transmis reprezentanţii SSU Politehnica Timişoara. 
 
Târgul de adopţii a fost organizat la intrarea de la tribuna 1 şi a început cu două ore înaintea de startul meciului de fotbal.   

Într-un final, din 11 câini prezenţi la târg, unul a avut norocul să fie adoptat de către o familie din Timişoara.

 
Primăria este cea care a lansat o campanie mai largă pentru adopţia câinilor din adăpostul public, deja fiind desfăşurate două ediţii în Parcul Alpinet. 

 
La Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost, pe care timişorenii iubitori de animale îi pot adopta direct. în fiecare zi, în timpul programului de lucru. Informaţii detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe Facebook. În cadrul campaniei primăriei, sunt programate cinci târguri de adopţii canine, sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.  
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările