Imagine din România secolului XXI. Coadă pentru carne, în faţa unui magazin Kaufland: „Se dau doar 5 kilograme de persoană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lugojeni asteptând deschiderea magazinului Kaufland, unde era ofertă la carne FOTO Daniel Dancea
Lugojeni asteptând deschiderea magazinului Kaufland, unde era ofertă la carne FOTO Daniel Dancea

Imagine demnă de anii comunismului, în faţa unui magazin Kaufland, unde zeci de oameni au stat miercuri dimineaţa la coadă pentru a cumpăra carne la reducere. O cititoare „Adevărul” a trimis pozele pe adresa redacţiei, arătând că fiecare client poate cumpăra maximum 5 kilograme.

Miercuri dimineaţa, la Kaufland, a fost ofertă la spată de porc fără os. Pentru a prinde reducerea de la 16,99 lei/kg la 12/99 lei pe kg, zeci de persoane s-au adunat miercuri dimineaţa în faţa magazinului Kaufland din Lugoj. Un cititor „Adevărul” a trimis mai multe fotografii declarând că unele persoane s-au pus la coadă cu o oră înainte de deschiderea magazinului pentru a prinde reducerea la carne, mai ales că în ofertă era specificat că oferta este valabilă în limita stocului şi „vindem în cantităţi destinate exclusiv consumului personal". „Se dau doar 5 kg de persoană. E gata cântărită în pungi de 5 kg. La ora 9.00 e gata tot”, a declarat un lugojean. “Adevărul” a solicitat un punct de vedere şi reprezentanţilor Kaufland.. Până la ora publicării articolului, Kaufland nu a transmis încă un răspuns. 

oferta kaufland



Ora 7.50: Zeci de oameni aşteaptă deschiderea magazinului Kaufland din Lugoj

 

Coada Kaufland
Coada Kaufland
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite