IKEA a anunţat cât timp va dura construcţia noului magazin de la intrarea în Timişoara

IKEA a anunţat cât timp va dura construcţia noului magazin de la intrarea în Timişoara

Noul sens giratoriu pentru IKEA

Centrul comercial de la intrarea în Timişoara va avea trei niveluri, iar construcţia va include panouri fotovoltaice şi sisteme ce captează energia geotermală.

Ştiri pe aceeaşi temă

După realizarea sensului giratoriu de la intrarea în Timişoara, cei de la IKEA se vor apuca de construcţia centrului comercial. Conform Profit.ro, dezvoltarea magazinului va dura 12 luni, cu variaţii în funţcie de condiţiile din teren. 
 
„Ikea îşi continuă extinderea operaţiunilor în România şi va deschide cel de-al treilea magazin, situat în Dumbrăviţa, judeţul Timiş. În prezent, proiectul este în curs de dezvoltare, iar construcţia maga­zinului şi a infrastructurii necesare durează aproximativ 12 luni, cu un timp suplimentar alocat pentru desfăşurarea activităţilor de preconstrucţie. Intervalul de timp depinde de condiţiile meteorologice, de condiţiile de la sol, de autorizaţiile necesare din partea autorităţilor pentru nevoi specifice, dar şi de alte situaţii care pot apărea pe parcurs”, spun reprezentaţii Ikea pentru Profit.ro. 
 
IKEA Timişoara se va construi pe un teren aflat la intrarea în oraşul de pe Bega, dare care aparţine de comuna Dumbrăviţa. 
 
Urmează să se mai facă un sens giratoriu, mai mic, pe parcela IKEA, care va fi chiar la ieşirea din parcarea centrului comercial.  

 
Centrul comercial va avea trei niveluri, iar construcţia va include panouri fotovoltaice şi sisteme ce captează energia geotermală.  
 
Terenul de 85.000 de metri pătraţi de la marginea Timişoarei a fost în proprietatea omului de afaceri Ion Ţiriac, iar la începutul anilor 2000 s-a vorbit că în zonă se va deschide un magazin al retailerului belgian Cora. Până la urmă, această afacere nu s-a mai realizat, dar întreaga zonă a rămas în folclorul local ca „zona Cora”.   


Vă mai recomandăm:

S-a deschis complet circulaţia în noul sens giratoriu construit de IKEA Timişoara
 

Cum arată noul sens giratoriu construit pentru IKEA, la intrarea în Timişoara. A fost realizat în timp record VIDEO

Sensul giratoriu de la IKEA Timişoara, finalizat în timp record. Cum arată infrastructura construită în câmp FOTO

Se construieşte infrastructura rutieră pentru viitorul IKEA de la intrarea în Timişoara FOTO

Au început lucrările de construcţie la primul IKEA din afara Bucureştiului. Întreaga zonă, reconfigurată FOTO

Efectul IKEA. Transformările dintr-o comună din Timiş, după descinderea gigantului suedez de mobilă FOTO

IKEA este pregătită să înceapă construcţia centrului de lângă Timişoara. Suedezii au cerut schimbarea amplasamentului sensului giratoriu

Duel de la distanţă între Ikea şi Mömax pentru piaţa de mobilă din România. Austriecii anunţă deschiderea unui nou magazin în Transilvania

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările