Hoţi reţinuţi după ce au furat peste o tonă de concentrate furajere pentru porci

Hoţi reţinuţi după ce au furat peste o tonă de concentrate furajere pentru porci

Poliţiştii îl cercetează pentru distrugere

Poliţiştii au fost chemaţi în toiul nopţii la o societate comercială din Sânpetru Mare, după ce sistemul de pază şi protecţie a pornit. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au descoperit că întregul stoc al magazinului a fost furat.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă care, în urma cercetărilor efectuate, în mai puţin de 20 de ore, a reuşit identificare şi reţinerea lui Ionel G., de 53 de ani, Florea R., de 39 de ani şi G. Gheorghe, de 33 de ani, toţi domiciliaţi în comuna Saravale, judeţul Timiş, ei fiind principalii suspecţi de sustragerea furajelor.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost recuperată şi cantitatea de 1350 de Kg de concentrate granulate. Persoanelor în cauză le-au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările