„Hoaţă de mall”, specializată în furturi din Zara, H&M, Stradivarius, Camaieu, Leonardo sau New Yorker, condamnată la şapte ani de închisoare

„Hoaţă de mall”, specializată în furturi din Zara, H&M, Stradivarius, Camaieu, Leonardo sau New Yorker, condamnată la şapte ani de închisoare

Mai multe magazine din Iuluus Mall au fost prădate de o hoaţă, condamnată ulterior la 7 ani FOTO optm.ro

O sentinţă emisă de Judecătoria Timişoara şi confirmată de Curtea de Apel Timişoara scoate la iveală modul în care branduri celebre din Iulius Mall Timişoara au fost prădate de o hoaţă şi complicele ei, care au furat aproape tot ce le-a căzut în mână. Pe numele femeii au fost deschise mai multe dosare penale, hoaţa fiind condamnată într-un final la şapte ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de jumătate de an branduri celelebre din Iulius Mall Timişoara au fost prădate de o hoaţă şi complicele ei. Femeia a dat prima lovitură la Zara, de unde a furat două parfumuri. La controlul genţii pe care o avea asupra sa, poliţiştii au găsit bunuri furate de la alte cinci magazine din Iulius Mall Timişoara. La doar câteva săptămâni de la furtul comis la Zara, hoaţa a dat o nouă lovitură, de această dată la New Yorker, de unde a furat o geantă pe care a umplut-o cu cercei, inele, brăţări şi alte accesorii de damă.

Lăsată în libertate, hoaţa de mall a acţionat, din nou, câteva luni mai târziu, când a furat dintr-un magazin două telefoane Samsung Galaxy. După vizionarea camerelor de supraveghere, prinderea femeii a fost o simplă formalitate. Hoaţa a acceptat să achite prejudiciul.

La doar câteva săptămâni, poliţiştii Secţiei 5 din Timişoara au fost sesizaţi cu privire la furtul unui telefon mobil din sala de lectură Happy Color din Iulius Mall. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere aveau să arată că este aceeaşi hoaţă care dăduse lovitură după lovitură la mall. Nici de această dată hoaţa nu a fost arestată pentru că păgubita nu s-a constituit parte civilă, deşi telefonul nu a fost recuperat. La doar câteva zile după ce a furat telefonul mobil, hoaţa „de mall” a dat o nouă lovitură, de această dată în magazinul de mobilă Marks Retail, de unde cu ajutorul complicelui a furat un laptop pe care l-a vândut cu 500 de lei.

Toate furturile comise de „hoaţa de mall” au fost adunate într-un singur dosar, tânăra fiind trimisă în judecată alături de complicele ei. Prima fază a procesului s-a judecat la Judecătoria Timişoara, unde hoaţa a fost condamnată la şapte ani de închisoare. În acelaşi dosar „colegul” hoaţei, care mai fusese condamnat şi pentru alte furturi, după contopirea pedepselor la şapte ani şi patru luni de închisoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările