Harlem Globetrotters, cei mai faimoşi baschetbalişti din lume, revin să facă spectacol la Timişoara

Harlem Globetrotters, cei mai faimoşi baschetbalişti din lume, revin să facă spectacol la Timişoara

Harlem Globetrotters FOTO www.kcrg.com

Cea mai faimoasă echipă de baschet din lume, The Original Harlem Globetrotters Team, se întoarce în România, unde îşi dă întâlnire cu fanii! Spectacolul va ajunge la Timişoara în 23 mai, ora 19.00, la Sala „Constantin Jude”.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor uimitoare de baschet, acrobaţiile fenomenale, umor, dar şi pentru implicarea lor socială, prin acte caritabile pe teren şi în afara acestuia. O echipă de baschet care a depăşit şi mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscută în cultura sportului şi a divertismentului.
 
Legendara echipă Harlem Globetrotters a fost fondată de Abe Saperstein în 1926, în Chicago, Illinois, cu 20 de ani înaintea fondării Ligii Naţionale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, în 123 de ţări, fiind primiţi cu braţele deschise de pasionaţii de baschet de toate vârstele, dar şi de personalităţi ca Papa Ioan Paul al II-lea, Papa Francisc, Nelson Mandela, Whoopi Goldberg şi mulţi alţii.
 
Jucătorii au demonstrat că pot fi entertaineri şi în afara terenului, apărând în două filme de la Hollywood în anii `50. Începând cu anul 1970, echipa a apărut constant la emisiunile televizate sâmbătă dimineaţa, a rezolvat mistere împreună cu Scooby-Doo, a apărut în două seriale animate create de Hanna-Barbera, dar şi în propria emisiune televizată live `Harlem Globetrotters Popcorn Machine`. Pentru a le încununa meritele, în anul 1982 Harlem Globtrotters au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame!
 
 
Magicienii baschetului vor vizita două oraşe din România, Timişoara şi Bucureşti, pentru a da şansa câtor mai mulţi fani să se bucure de spectacolul unic şi distractiv al echipei!
 
Lista superstar-urilor Harlem Globetrotters care vor ajunge la Timişoara îi include pe unii dintre cei mai grandioşi sportivi de pe mapamond:  Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles, conduşi de legendarul antrenor Sweet Lou Dunbar.
 
Timişorenii au mai avut ocazia să-i vadă pe cei de la Harlem Globetrotters, în cadrul unui spectacol la Sala Olimpia, în martie 2008.
 
Evenimentul este organizat de Marcel Avram, compania D&D East Entertainment.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: