Accident groaznic provocat de un mire chiar în ziua nunţii. Bărbatul a fost scos din BMW-ul pe care-l conducea cu viteză sub ochii îngroziţi ai miresei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani proaspăt căsătorit a provocat un grav accident rutier din cauza vitezei. În accident, maşina, un BMW 330, a fost distrusă complet. Mirele a supravieţuit miraculos.

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă seara, 17 august, în Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. Un tânăr de 29 de ani care se afla la volanul unui BMW a pierdut controlul volanului, s-a izbit stâlpul unei staţii de autobuz şi s-a dat de mai multe ori peste cap. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost distrusă complet. 

Şoferul, care se cununase cu câteva ore mai înainte şi care se afla singur în maşină, a fost rănit, dar a supravieţuit, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

„Un conducător auto de 29 de ani, care circula din direcţia Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de mers, pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere al staţiei mijloacelor de transport în comun. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenţei medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero. Se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Caraş-Severin, citaţi de caon.ro.

Mireasa a ajuns la locul accidentului după câteva minute şi a asistat îngrozită la scoaterea dintre fiarele contorsionate a proaspătului ei soţ. Tânărul avea capul spart şi ceva probleme la coloana vertebrală.


Maşina a ajuns un morman de fiare FOTO reper24.ro

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite