UPDATE Grav accident de circulaţie. O maşină în care se aflau patru copii, lovită în plin de un microbuz aflat în depăşire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe strada Hezerişului din Lugoj FOTO ISU TImiş
Accidentul a avut loc pe strada Hezerişului din Lugoj FOTO ISU TImiş

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri dimineaţa pe strada Hezerişului din Lugoj, unde un microbuz şi o maşină în care se aflau patru copii s-au ciocnit frontal.

UPDATE: Potrivit Poliţiei, în urma accidentului şoferul nevinovat şi o fată de 15 ani din autoturismul care circula regulamentar au fost răniţi grav. Poliţia a explicat şi cum a avut loc accidentul. „Un bărbat, de 63 de ani, a condus o autoutilitară pe strada Hezerisului dinspre Lugoj înspre centura ocolitoare, iar la un moment dat a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani care circula regulamentar din sensul opus de mers. În urma impactului, două persoane au fost rănite grav(  şoferul de 50 de ani şi o fetiţă de 15 ani, pasagera în acelaşi autoturism) şi 4 persoane rănite uşor respectiv şoferul autoutilitarei, o femeie de 53 de ani-pasageră în autoutilitara şi doi băieţi de 16 şi 17 ani, pasageri în autoturism”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş. În urma evenimentului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Patru copii şi trei adulţi au fost implicaţi miercuri dimineaţa într-un accident care a avut loc pe strada Hezerişului, din Lugoj. 

Şoferul unui microbuz de marfă a intrat într-o depăşire, izbindu-se în plin de un BMW care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului şoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind transportate la spital şase persoane (trei copii şi trei adulţi). 

Despre unul dintre copii nu se cunosc date, fiind preluat de familie de la faţa locului înainte de sosirea ambulanţei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite