Google Street View îşi actualizează imaginile din Timişoara. Maşina utilizează cea mai modernă cameră pentru imagini la 360 de grade

Google Street View îşi actualizează imaginile din Timişoara. Maşina utilizează cea mai modernă cameră pentru imagini la 360 de grade

Maşina Google în zona Iosefin din Timişoara FOTO Ş.Both

Una dintre cele cinci maşini Google Street View care străbat România în această vară, se află deja în Timişoara, pentru a actualiza imaginile disponibile pe Google Maps Street View.

Maşinile Google Street View, care utilizează cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360 de grade, au în vedere să străbată străzile din Bucureşti, Ilfov, Braşov ,Valea Prahovei, Constanţa (şi litoralul Mării Negre), Iaşi, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Arad şi Timişoara.
 
Noua tehnologie de pe maşinile Google permite realizarea unor imagini mai precise.
 
Pe lângă noua cameră, a fost schimbat şi exteriorul maşinilor Street View, pentru a reflecta frumuseţile naturale ale lumii care se pot vedea pe Street View.
 
Cu ajutorul dispozitivul trekker (care este dus în spate de operator) se vor fotografia trotuarele, zonele pietonale, parcurile şi alte obiective publice unde maşinile nu au acces.
 
Una dintre maşinile Google se află deja la Timişoara
 
Street View este un serviciu oferit de Google Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de ţări de pe tot globul.
 
Serviciul este disponibil şi în Google Earth şi aplicaţia Google Maps pentru telefoanele mobile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: