Gonind pentru a participa la o bătaie în discotecă,au intrat cu maşina în copac

Gonind pentru a participa la o bătaie în discotecă,au intrat cu maşina în copac

Maşina a intrat direct în copac, fiind nevoie de descarcerarea pasagerilor

Pompierii i-au salvat pe cei trei tineri din maşina cu numerele de California, după ce aceştia au ajuns captive printre fiarele contorsionate. Victimele accidentului au împărţit rezerva spitalului cu tânărul pe care trebuiau să îl salveze din discotecă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătaie generală, azi-noapte, într-o discotecă din comuna Becicherecu Mic. Înfierbântaţi de alcoolul pe care l-au consumat, tinerii s-au luat la bătaie pe tema dansatoarelor din club. Împărţiţi în două tabere, petrecăreţii nu au ezitat să se pocnească cu sticle de bere, răniţii cerând ajutor prietenilor.


Alarmaţi de vestea că prietenii lor sunt bătuţi, trei tineri din Cenad s-au suit într-un bolid şi au plecat în goană spre discotecă., sperând să echilibreze situaţia. Au fost la un pas să ajungă nevătămaţi la destinaţie, însă la ieşirea din Biled, maşina a fost scăpată de sub control. Pe fondul vitezei şi al carosabilului peste care s-au depus zăpadă, maşina cu numerele de California a ajuns într-un copac. Impactul a fost puternic, astfel că cei trei tineri s-au trezit captivi printre fiare.


A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU "Banat" pentru descarcerarea victimelor, dar ca printr-o minune, aceştia au scăpat ieftin în urma accidentului cu doar câteva zgârieturi.


La încheierea conflictului din discotecă, membrii taberei învinşilor au mers la Spitalul Municipal din Timişoara, unde au aşteptat ca prietenii lor să fie externaţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările