Regele Asfaltului din Banat, Georgică Cornu, rămâne în libertate

Regele Asfaltului din
Banat, Georgică Cornu, rămâne în libertate

Omul de afaceri Georgica Cornu ramane in libertate

Procurorii nu au reuşit să convingă judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara să emită un mandat de arestare pe numele lui Georgică Cornu, Regele Asfaltului din Banat, omul de afaceri acuzat de evaziune fiscală de 61 de milioane de lei. El rămâne în libertate, dar nu are voie să părăsească România.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost acuzat de un prejudiciu de 61 de milioane de lei produs cu ajutorul facturilor fictive, Georgică Cornu se bucură va fi cercetat în stare de libertate. Aceasta este decizia emisă de judecătorii Curţii de Apel Timişoara la solicitarea DIICOT. Procurorii nu au reuşit să convingă instanţa că cel acuzat ar trebui arestat, deci el rămâne în libertate.

Georgică Cornu a intrat în atentia DIICOT după ce a fost acuzat că a prejudiciat statul român cu 61 de milioane de lei, prin intermediul sistemului facturilor fictive pus la punct de clanurile de ţigani din Strehaia.

„Instanţa va face dreptate până la capăt. De ce să nu am încredere în justiţie? Dacă nu aveam încredere nu plecam din Bucureşti spre Timişoara, plecam în altă parte. Eu nu am fugit niciodată dată de justiţie. Am spus adevărul şi asta i-a deranjat pe unii. Şi o să-l spun în continuare”, a declarat Georgică Cornu la ieşirea din sala de judecată după aflarea sentinţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: