Georgică Cornu face declaraţii de Valentine's Day: “Soţia mea cere 1 milion de euro influenţată de iubitul ei”

Georgică Cornu face declaraţii de Valentine's Day: “Soţia mea cere 1 milion de euro influenţată de iubitul ei”

Imaginea trimisă de Gerogică Cornu în comunicat

Milionarul Georgică Cornu a transmis un comunicat de presă prin care a ţinut să aducă clarificări legat de divorţul de Oana Cornu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Georgică Cornu s-a arătat supărat de noile informaţii care au apărut în presa tabloidă, legate de pretenţiile soţiei sale Oana Cornu, care cere daune de 1 milion de euro. Astfel că a decis să aducă lămuriri asupra acestei probleme.

“Relaţia cu soţia mea s-a deteriorat cu mult înainte de o cunoaşte pe Marina Almăşan. La baza acestei probleme stă problema extraconjugală, pe care soţia mea Oana Cornu, a avut-o şi o are în continuare cu Waari Gassan, un “prieten” de familie. Am aflat despre această relaţie în urmă cu trei ani, când am şi intentat divorţ. Ulterior am convenit cu soţia mea de dragul copiilor minori. Condiţia era ca Oana Cornu să renunţa la relaţia extraconjugală, lucru care însă nu s-a întâmplat. Constatând această situaţie, m-am resemnat şi am încercat să-mi refac viaţa. Destinul mi-a scos-o în faţă pe Marina Almăşan, cu care iniţial am avut o relaţie de prietenie”, a spus Georgică Cornu.

“Regele asfaltului” din Banat l-a acuzat pe Warri Gassam că stă în spatele pretenţiilor Oanei Cornu.

“În 2012, influenţată de iubitul ei, Warri Gassam, Oana Cornu a intentat divorţ, cerând daune morale de 1 milion de euro. Nu ştiu pe ce se bazează această solicitare, în condiţiile în care am ajuns în această situaţie exclusiv din cauza ei”, a mai spus Cornu.

Georgică Cornu a precizat că relaţia sa cu Marina Almăşan este una foarte bună.

“Este bazată pe respect, dragoste şi încredere reciprocă, aşa cum în cazul a doi oameni care încearcă să îşi refacă viaţa”, a adăugat Cornu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: