GALERIE FOTO "Nepotul" din Lugoj al Patriarhului Daniel face parte din reţeaua interlopului "Mielu" care aducea heroină din Turcia

Potrivit procurorilor DIICOT, grupul din care făcea parte pretinsul nepot al Patriarhului Daniel aducea periodic în ţară între 6 şi 10 kilograme de heroină. Drogurile erau vândute în România, o parte din heroină lua drumul Germaniei.

Ştiri pe aceeaşi temă

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NEPOTUL PREAFERICITULUI DANIEL

UPDATE 15.00 Patriarhia Română: "Numitul Birgian Emilian Ioan nu este nepotul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, iar informaţia calomnioasă este o încercare de dezinformare a opiniei publice cu scopul de a prejudicia imaginea Bisericii Ortodoxe Române şi a Patriarhului României"

Birgian Emilian Ioan, de 29 de ani, cel care spune despre Patriarhul Daniel că ar fi "uică-miu", a fost arestat în 9 august de către Tribunalul Bucureşti, în urma unei acţiuni coordonate de procurorii DIICOT. Birgian a fost arestat alături de alţi cinci indivizi, de la care au fost confiscate zece kilograme de heroină în urma unui flagrant.

Potrivit procurorilor, Birgian era mâna dreaptă a liderului reţelei, Micu Gheorghe Vasile, zis "Mielu", care primea heroina de la doi cărăuşi. Drogurile erau ascunse în torpedoul unei maşini care făcea aproape lună de lună naveta până în Turcia, de unde aduceau drogurile. Heroina era preluată de "Mielu", care se folosea de nepotul Patriarhului Daniel şi de alte două persoane, ca să distribuie drogurile în mai multe oraşe din România sau să exporte marfa în Germania.

Valoarea de piaţă a drogurilor confiscate de la gruparea în care se afla şi aşa-zisul nepot al Patriarhului este de 150.000 de euro.

Citiţi mâine dimineaţă în Adevărul care este legătura între traficantul de heroină şi Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările