GALERIE FOTO Şobolanii din beciurile Spitalului Municipal Timişoara au invadat Parcul Botanic

Foamea îi împinge pe şobolanii de la Spitalul Municipal Timişoara să plece în parc, în miezul zilei, în căutarea hranei. Imaginile au fost surprinse de un cititor „Adevărul de Seară", zilele trecute, în Parcul Botanic, unde şobolanii iau masa alături de porumbei, la doi paşi de mamele care îşi plimbă copiii.

Ştiri pe aceeaşi temă

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Cititorul „Adevărul de Seară" a surprins zilele trecute imaginile cu şobolanii care vin de la subsolul clădirilor Spitalului Municipal Timişoara, ca să mămânce în Parcul Botanic.

Familia care au încercat să hrănească porumbeii a rămas stupefiată când în loc de porumbei, au venit şobolanii ca să ia masa în Parcul Botanic, unde sute de copii vin zilnic cu părinţii la joacă.

"Am fost şocat să văd şobolanii cum vin din curtea Spitalului Municipal. În primul rând cred că este revoltător că există şobolani în clădirile spitalului, apoi este pericolos pentru copiii care vin la joacă în parc"
, a spus cititorul care ne-a trimis fotografiile.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările