Francezii de la Leroy Merlin au deschis primul magazin din Timişoara şi al 16-lea din ţară FOTO

Francezii de la Leroy Merlin au deschis primul magazin din Timişoara şi al 16-lea din ţară FOTO

Magazinul francezilor din Timişoara FOTO Facebook/Leroy Merlin

Leroy Merlin a deschis primul magazin din Timişoara şi va deveni un nou concurent pe segmentul de bricolaj alături de Hornbach, Praktiker şi Dedeman.

Leroy Merlin şi-a deschis porţile pentru timişoreni, vineri dimineaţa. Noul magazin de bricolaj funcţionează pe locului fostului centru comercial Baumax, din Calea Şagului.
 
Odată cu unitatea din Timişoara, francezii de la Leroy Merlin încheie activitatea de preluare a reţelei grupului austriac BauMax, care a început în 2014. Înainte de preluarea locaţiilor deţinute de BauMax, Leroy Merlin deţinea în România un singur magazin, la Bucureşti, în cartierul Chitila. Magazinul de la Timişoara este al 16-lea din ţară.
 
Datorită problemelor financiare, BauMax s-a retras de pe pieţele din România, Croaţia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria şi Turcia. 
 
Austriecii au înregistrat pierderi de 126 de milioane de euro în 2012, dintre care 26 de milioane de euro au fost raportate în România. 

Pe piaţa retailerilor de bricolaj din Timişoara mai funcţionează două magazine Praktiker, două magazine Dedeman şi un magazin Hornbach 

Citeşte şi:

Se înteţeşte concurenţa pe piaţa magazinelor de bricolaj din Timişoara. Francezii de la Leroy Merlin vin în locul celor de la Baumax
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările