FOTO A fost inaugurat primul hipermarket Carrefour din Timişoara: Se vor valorifica legumele şi frunctele din judeţul Timiş

FOTO A fost inaugurat primul hipermarket Carrefour din Timişoara: Se vor valorifica legumele şi frunctele din judeţul Timiş

Hipermarket Carrefour de la Timişoara FOTO Ştefan Both

Hipermarketul Carrefour funcţionează în incinta complexului Shopping City Timişoara, din Calea Şagului. Este 29-lea magazin din ţară.

Carrefour România a inaugurat primul hipermarket Carrefour din Timişoara şi cel de-al 29-lea din ţară. Acesta se află în cadrul celui mai nou mall (inaugurarea va avea loc în primăvara anului viitor), dezvoltat de NEPI, Shopping City Timişoara. 
 
“Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket din Timişoara, până acum fiind deja prezenţi în oraş cu nu mai puţin de şase magazine Market. Cu o suprafaţă de aproximativ zece ori mai generoasă decât cea a unui supermarket, hipermarketul Carrefour Timişoara propune clienţilor o gamă largă de produse, atât alimentare, cât şi non-alimentare, dar şi servicii cu înalte standarde de calitate, la preţuri avantajoase”, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, director general Carrefour România.

În hipermarketul de la Timişoara se găsesc peste 50.000 de articole, laboratoare de fabricaţie proprii: măcelărie, gastro-rotiserie-pizza, brutărie şi cofetărie. Suprafaţa de vânzare este de 7.800 metri pătraţi. Carrefour a oferit cu această ocazie 300 de nou locuri de muncă. Există 32 de case de marcat. De asemenea, clienţii beneficiază de 1.800 de locuri de parcare gratuite.
 

Sponsori pentru ACS Poli
 
Venirea celor de la Carrefour la Timişoara a însemnat o mare bucurie şi pentru primarul Nicolae Robu, care a mai găsit astfel un sponsor pentru echipa de fotbal ACS Poli.
 
“Carrefour va unul din sponsorii principali ai echipei de fotbal Poli. Apreciez modul modern de a face comerţ, în care pe lângă beneficiile propri, oamenii de afaceri se gândesc şi la comunitate. Pe de altă parte, cei de la Carrefour vor valorifica produsele agricole din judeţ şi se vor orienta şi spre producătorii locali. Cu certitudine, când vine vorba de legume şi fructe, acestea sunt mai bune la noi”, a declarat Nicolae Robu, prezent la inaugurare.

 
Primarul a apreciat şi investiţia celor de la NEPI, care au realizat o intesecţie, o stradă nouă şi au introdus linia de tramvai, toate pe cheltuiala lor, acestea fiind donate apoi municipalităţii.
 
Carrefour Timişoara beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică şi a emisiilor de dioxid de carbon.


 
Uşile hipermarketului Carrefour din incinta noului mall din Calea Şagului se vor deschide astăzi de la ora 18.00, odată cu concertul susţinut de Feli Donose şi Delia.

Carrefour a adus conceptul de hipermarket în România
 
Primul hypermarket Carrefour s-a deschis în data de 15 iunie 1963 la Saint Genevieve des Bois, de lângă Paris. Astăzi, Carrefour este cel mai mare retailer european şi al doilea din lume, după Wal-Mart. Cu 471.000 de angajaţi în 34 de ţări. Grupul Carrefour are plan mondial peste 10.000 de magazine (hypermarketuri, supermarketuri, marketuri).
 
 
Grupul francez a adus în România, în anul 2001, conceptul de hipermarket, deschzând primul magazin la Chiajna (judeţul Ilfov). Carrefour are în România 29 de hipermarketuri, 103 marketuri şi 43 de magazine express.
 
În Timişoara mai funcţionează şase marketuri Carrefour (la Bega şi în zonele Cetăţii, Dâmboviţa, Dacia, Piaţa 700 şi Girocului). 
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările